Ik zoek een

Origineel geschenkidee

ik weet nog niet wat ik zoek

 

Leverancier en prijs
ik weet wel wat ik zoekOrigineel kerstgeschenk 

Het acquisitieplatform voor de leveranciers van relatiegeschenken

Informatie voor deelnemers


Geschenkselectie.nl is een acquistiemedium voor leveranciers van relatiegeschenken en premiums. Voor een vast bedrag per maand ontvangt u alle leads én exposure. Hierdoor weet u precies wie er zoekt naar relatiegeschenken of premiums én nodigt u met banners en vermeldingen potentiële klanten uit uw site te bezoeken. U vindt leads. En leads vinden u!


Wat biedt Geschenkselectie.nl u?
● Maandelijks tientallen leads voor orders van 250 tot vele duizenden euro's
● Overal banners en vermeldingen, inclusief doorlinks naar uw website
● Exclusiviteit, slechts tien leveranciers kunnen deelnemen
● Lage, vaste kosten en maximale flexibiliteit

Lead = verkoopkans
Geschenkselectie.nl biedt u tientallen leads per maand. Leads zijn bezoekers van de website die gebruik maken van één van de drie ingangen om advies en informatie te verkrijgen:

·      Zij zoeken naar advies van u, omdat zij zelf nog geen idee hebben (bekijk)

·      Zij weten precies wat zij zoeken en zoeken daar een leverancier voor (bekijk)

·      Zij zoeken een kerstgeschenk (bekijk)


U ontvangt alle leads uit alle drie de bronnen, maar een bron uitschakelen kan ook. Aanvragen komen direct per e-mail bij u binnen, zonder vertraging en inclusief alle contactinformatie. Hierdoor kunt u snel reageren.

Exposure = aandacht krijgen voor uw aanbod
Via vermeldingen in zoekmachines, online campagnes en andere communicatiekanalen bereikt Geschenkselectie.nl uw doelgroep. Gemiddeld meer dan 2.000 potentiële klanten per maand. Waar mogelijk confronteren wij hen met uw banner of bedrijfsnaam: in de vorm van banners aan de rechterkant op alle pagina's en op de pagina die de bezoeker te zien krijgt nadat deze een aanvraag heeft gedaan. Zo genereert u via Geschenkselectie.nl eenvoudig extra bezoek aan uw eigen website.

Nieuwsbrief = aandacht houden voor uw aanbod
Bezoekers, leads die eerder om advies of een relatiegeschenk vroegen en aanvragers van de tips en checklist ontvangen maandelijks de Geschenkselectie Nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief kunt u iedere maand uw eigen bericht publiceren, inclusief een link naar uw website. Ook hierdoor genereert u veel extra bezoek aan uw website.

Tarieven
Deelname aan de Geschenkselectie kost 500 euro per maand. Daarvoor ontvangt u alle leads die wij via de website genereren, maakt u optimaal gebruik van alle mogelijkheden voor aandacht op de website en staat u maandelijks met een bericht in de Geschenkselectie Nieuwsbrief. U kunt ieder moment uw deelname stopzetten. Bent u niet tevreden, dan zit u dus nergens aan vast.

Aanmelden of eerst nog meer weten?
U kunt zich hier voor deelname aanmelden. Heeft u eerst nog vragen? Neemt u dan contact op met Dennis Zuurhout op telefoonnummer 085 401 02 15 of stel uw vraag via het contactformulier.