Ik zoek een

Origineel geschenkidee

ik weet nog niet wat ik zoek

 

Leverancier en prijs
ik weet wel wat ik zoekOrigineel kerstgeschenk 

Privacy

Wat wij doen met uw gegevens


Om u te kunnen helpen heeft Geschenkselectie.nl gegevens van u nodig. Zoals gegevens over het relatiegeschenk dat u zoekt, maar ook uw telefoonnummer of e-mailadres. Wij vinden het terecht dat u wilt weten wat er met uw gegevens gebeurt. Wij leggen het u graag uit aan de hand van vier zekerheden:


  • Gegevens die u invult op Geschenkselectie.nl komen nooit ter beschikking of inzage van derden, anders dan de partijen die bij het uitvoeren van uw verzoek om Geschenkselectie betrokken zijn.


  • Leveranciers van relatiegeschenken, premiums en kerstgeschenken waarmee u in contact komt om u aan idee├źn te helpen, u voorstellen te doen of u prijsinformatie te verschaffen, hebben zich contractueel aan Geschenkselectie.nl verplicht uw gegevens vertrouwelijk te behandelen. Ieder ongeoorloofd gebruik van uw gegevens is voor ons aanleiding de betrokken leverancier niet meer op te nemen in onze selectie.


  • Conform de bestaande wet- en regelgeving respecteert Geschenkselectie.nl uw verzoek om niet meer per e-mail door ons benaderd te worden, indien daar aanleiding voor is.

  • Klachten over de opvolging van uw aanvraag of het gebruik van uw gegevens horen wij graag direct. Wij beloven hierop zo spoedig mogelijk te reageren en zonodig direct maatregelen te treffen.


  • Met deze zekerheden garanderen wij u dat het gebruik van Geschenkselectie.nl u de hulp oplevert die u wenst en u nooit, op welke manier dan ook, overlast bezorgt.